Zásady ochrany osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Společnost DOMYRIO s.r.o., se sídlem třída Hrdinů 1288/55, 795 01 Rýmařov, IČ 03565394 zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 60445 (dále jen „Správce“) zpracovává v případě vaší návštěvy webové prezentace www.www.domyrio.cz, poptávky služeb, zaslání dotazu, nebo v rámci komunikace na sociálních sítích v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů, zejména se zákonem č. 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů v platném znění (dále jen ,,Zákon“) a s Všeobecným nařízením o ochraně údajů (Nařízení EU 2016/679, dále jen jako ,,Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon
  • adresy a PSČ
  • IP adresu a cookies pro účely analýzy návštěvnosti webové prezentace
  • údaje z veřejných profilů spravovaných sociálních sítí

Jméno, příjmení, email, PSČ a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Tyto osobní údaje budou společností Správce zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Správcem, nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Osobní údaje klientů, kteří se Správcem uzavřou platnou smlouvu, budou za účelem poskytnutí plnění ze smlouvy a dále za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obrany práv a povinností smluvních stran uchovány a zpracováványSprávcem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Výše uvedené zpracování je umožněno na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování nezbytné pro plnění smlouvy.

Zpracování jména, příjmení, emailu, adresy a telefonu na základě uděleného souhlasu se zasíláním obchodních sdělení bude Správcem prováděno nejdéle 3 roky od udělení tohoto souhlasu.

Údaje budou zařazeny do databáze společnosti a nebudou poskytovány dalším subjektům, s výjimkou regionálních obchodních zástupců zajišťujících péči o zákazníka a dále s výjimkou zpracovatelů, kteří pro Správce provádějí zpracování osobních údajů dle rozsahu definovaného ve vzájemných zpracovatelských smlouvách.

Cookies

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, e-mailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

Pokud navštívíte naši přihlašovací stránku, nastavíme dočasné cookies pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookies neobsahuje žádná osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádná osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona a nařízení o ochraně osobních údajů máte následující práva:

  • právo na přístup ke zpracovávaným osobním údajům;
  • právo na opravu nepřesných či nesprávných údajů;
  • právo na odvolání případně uděleného souhlasu se zpracováním osobních údajů;
  • právo na výmaz osobních údajů;
  • právo na omezení zpracování osobních údajů;
  • právo požádat o výpis zpracovávaných osobních údajů ve strukturovaném a strojově čitelném formátu pro sebe či jiného správce (právo na přenositelnost údajů);
  • právo vznést námitku proti zpracování;
  • právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na náš e-mail info@domyrio.cznebo přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Úřad pro ochranu osobních údajů
IČO: 708 37 627
se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7
www: https://www.uoou.cz